Cart

Malam ni dah start PKPB, nak keluar rumah pun dah susah. Lagi-lagi kalau nak sambut hari jadi kat luar. Semuanya berisiko!

Conteng Stationary ada menyediakan deco dan barang-barang yang diperlukan untuk sambutan hari lahir atau apa-apa party sahaja!

Sekarang tak perlu risau dah! Malakat Mall ada menyediakan Malakat Hantaq untuk semua barang ni.

Tiada had pembelian untuk dapatkan perkhidmatan Malakat Hantaq. Tekan link ini sahaja untuk melayari pelbagai barang yang disediakan oleh Malakat Mall!

https://malakatmall.com/shop/

Leave a Reply