Cart

Puas Hati!
Best Betul Guna Set Menyimpan Makanan KACA Jenama QUCINA Ni.
Senang dah lepas ni nak simpan makanan, panaskan dalam microwave. Tak yah risau dah bekas boleh pecah atau masuk bahan kimia.

QUCINA MATERIAL KACA YANG TEBAL & KUALITI #l!
Dapat dipanaskan dengan suhu tinggi maksimum 380 darjah celcius!
Kalau bekas plastik, nak panaskan susah, kalau buat juga ada bahan kimia! Bekas kaca biasa-biasa pulak biasanya nipis.

Kaca bekas QUCINA ni diperbuat dari bahan yang di panggil kaca “Borosilicate”. Tak pernah dengar kan? Tapi kalau nama komersil Pyrex semua orang tahu kan? Pyrex tu bahannya Borosilicate, Qucina ni pun guna bahan yang sama.

“WOW!”
Rekabentuk yang simple dan minimal.
Nak buat bekal untuk ke tempat kerja pun senang.
Ada banyak bentuk dan saiz sesuai untuk hidangkan makanan untuk tetamu
Ada satu lubang ruang udara yang boleh di buka danditutup agar makanan tidak berwap dan kedap udara.

Paling best lagi, Qucina ada berbagai saiz tau. Tengok jelah gambar-gambar ni.
Boleh pilih mana yang berkenan di hati.

Stok panas baru sampai ni! Dapatkan sementara stok masih ada di DIY Malaya! Mereka di Level 2 Malakat Mall Cyberjaya.

Jemput datang ??

 

Leave a Reply